Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Zorgeloze humor met Rima Kawuwung - Aaibare Allochtoon

Ik ben Rima Kawuwung: een aaibare allochtoon en comedian waarmee jij een avondje zorgeloze humor kunt beleven. Mild gekruide humor in een zorgeloos multi-culti cabaret, dat is wat je bij mij krijgt. Alles komt uit mijn hart en ik ben een jong talent in een oud lichaam. Ik zeg altijd: waar een wil is, is ook voor een 50-plusser een weg.

 

Wedstrijden

De afgelopen jaren heb ik meegedaan aan verschillende wedstrijden waarbij ik veel ervaring heb opgedaan en prijzen in de wacht heb gesleept, zoals:

  • Finalist Comedyhuis Comedy Competitie, Utrecht
  • Finalist Cabarette-ketet, Sittard.
  • Finalist 12e Utrechts Cabaret Festival, Utrecht
  • Halve finalist Schager Cabaret Festival, Schagen

Kijk eens bij mijn speellijst wanneer ik bij jou in de buurt optreed. 

Speellijst

 

Mij boeken voor feestjes

Je kunt mij ook boeken voor jouw bedrijfsfeest of gesloten feestje voor een avondje zorgeloze humor. Ik zorg voor een gezellige sfeer waarbij veel gelachen wordt. Wil je mij ook boeken? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Contact opnemen

 
 

Aaibare Allochtoon

"Een jong talent in een oud lichaam" 

Rima Prima
Copyright © 2023 Rima Prima
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren